20. december 2008

19.12.2008 - Airlie Beach ,Yeppon

Na naso veliko zalost smo morali zapustiti cudoviti Airlie beach vendar z obljubo, da pridemo spet in da bomo prej rezervirali jadranje.
Zanimivost: Kamorkoli pridemo srecamo Slovence, v daintree parku smo srecali Alenko in Romana iz Krskega in nato naleteli nanju se 2x.Nazadnje smo bili na pijaci v Airlie beachu.
Na gliserju pa smo srecali slovensko druzino, ki zivi in dela v Singapurju. No samo 2 mio nas je, ampak smo pa povsod.......
Torej iz AB smo se odpravili na jug, prosti mestu Yepoon, kjer smo prespali 1 noc. v Avstraliji delajo samo od 9 do 17 ih. Se kampi delajo samo do 18 ih, ce preides kasneje, tako kot mi, ni nujno da te bodo spustili noter( nas so) :)


4 komentarji:

May pravi ...

Dragi vsi,

končno sva si tudi midva z atijem ogledala vaše zanimive prispevke, vtise s poti. Vidiva, da uživate in se imate prav lepo, česar sva seveda nadvse vesela!
pripenjate lepe zanimive fotke in res ... kar lušte nam delate, saj vse tiste prelepe plaže kar vabijo, pa sonce in toplota, ki nam ju tukaj že močno primanjkuje ... le napolnite si baterije!

mami-bica in ati-dedi

Popotovanja pravi ...

Ja kar tako lepo se naprej spremljata nase dogodivscine. Bomo skusali biti cimbolj azurni.

lp jasna

Zaliman pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
May pravi ...

Lepo vas je bilo videti in slišati na Skypu!
Objemčke in poljube vsem,
bica