20. december 2008

17.12.2008 - Townsville, Airlie Beach

Spet je treba na pot... pred nami je bila 350 km dolga pot do Airlie Beacha in za krmilo je sedla dosedanja kopilotka Jasna......:) Pa smo sli..... ej prevec po levi vozis, bomo brez gume ostali.... je nekajkrat zatulil moj moz.... drugace pa je kar slo. Samo je pa bil en sam dolgcas........ sugar cane field..... nothing....sugar cane field nothing.... no vmes smo si nakupili tudi veliko svezega sadja, ki ga prodajajo ob cesti: ananas(sigurno 1 kg), 2kg banan, 2 manga in 0.5. kg ličija(ki je bozanski) za 5.5 eura... poceni a ne.
Aja pa se to, tukaj je voda drazja kot bencin. Cena je o.98 dolarja za liter, to je cca o.5 Eura za liter. Poceni a ne. Voda pa stane 1.5 AUS za liter.Dragoooooo.
V popoldanskih urah smo prispeli v airli beach resort se nastanili (postavili sotor), ohladili v bazenu in odsli na ogled mesta.No bolj kot ne, smo se vozili, ker sta punci v avtu zaspali. Naslednji dan naj bi odsli v na jadranje na Whitsunday island, pa so bile vse jadrnice zabukirane oz. Zasedena in na mojo veliko zalost ne bo nic z jadranjem po cudivitem morju na cudovite bele plaze......

Sem se morala zadovoliti s speed boatom, po nase gliserjem.


Ni komentarjev: